Neprůhledná samolepka Toyota Land Cruiser 40 series (1978)

100 

Neprůhledná nálepka Toyota Land Cruiser 40 series (1978)- ikonický offroad na samolepce má i s okrajem rozměr 15 cm na šířku a 9,5 cm na výšku.

Popis

Neprůhledná samolepka Toyota Land Cruiser 40 series (1978)

Samolepka s terénním autem Toyota Land Cruiser je vyrobená z polymeru a je chráněna UV laminací. Kresba offroadu je mým autorským obrázkem který můžete mít na tašce, plecháčku i tričkách pro celou rodinu.

Offroad nálepka

Ikonický offroad na samolepce (Toyota Land Cruiser 40 series) má i s okrajem rozměr 15 cm na šířku a 9,5 cm na výšku.

 

Celobarevná kresba legendárního terénního automobilu Toyota Land Cruiser 40 series pro fanoušky veteránů a offroadů. Abych se přiznal, nevím, jestli tato nálepka vydrží víc, než nezničitelný pracant Land Cruiser. Doufám že skutečný automobil vydrží víc. Samolepku s obrázkem ať si vezme čert.

Toyota Land Cruiser 40 series

  • 100-tisící Land Cruiser byl vyroben roku 1968
  • dostupný ve variantách soft-top, hard-top i kombi
  • prakticky beze změn vyrábí v Brazílii jako Toyota Bandeirante.
  • v roce 1980 vystřídali kulaté rámečky hlavních světlometů ty hranaté
  • trojúhelníková vyklápěcí okénka na větrání v předních dveřích roku 1980 zmizela

 

Ikonický tereňák původně z Japonska se hodí na výpravy do přírody nebo na offroad srazy. Znalci klasických terénních automobilů jistě nálepku s Toyota Land Cruiser ocení. Ještě lepší je tričko, pevná plátěná taška nebo plecháček s Land Cruiserem. Když si budete přát vytisknout celobarevnou variantu tak jak je tady na nálepce, tak mi dejte prosím vědět. Vše pro Vás rád vytisknu od jednoho kusu.

 

Hledáte jiné offroad motivy na tričko, tašku, papír nebo plecháček? Jsem připraven. Víc najdete v tomto odkazu. Haf!

 

Potřebujete vytisknout svůj vlastní motiv na tričko nebo plecháček? Napište mi. Rád vám digitální kresbu na zakázku připravím. Potištěné předměty si můžete vyzvednout v centru Brna nebo nechat zaslat. Pokud si přejete nakreslit nebo digitálně vytisknout nějaký vlastní motiv na triko, nebo jiný textil od jednoho kusu, tak jsem tu pro Vás. Pro spolupráci mne můžete kontaktovat přímo zde na webu nebo se také můžete podívat na mé osobní webové portfolio Rybizovaovce

Pokud potřebujete expres tisk na počkání Vašeho motivu, není problém. Trička, hrnky a tašky tisknu již od jednoho kusu v centru Brna.

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík