Tričko s potiskem – volant Tatra 603

590 

Pánské tričko s krátkým rukávem a obrázkem volantu Tatry 603

Materiál: 190g/m², 100% částečně česaná bavlna,  Trička v odstínu šedý melír má jiné složení: 85% bavlna, 15% viskóza.

Popis trička bez potisku:  žebrovaný lem u krku, tubusovitý tvar bez bočních švů.

Originální tričko s potiskem je dostatečně odolné a prodyšné. Nezpotíte se v něm tolik a je příjemné pro každodenní nošení. Je to skvělý, vtipný dárek k narozeninám nebo Vánocům. Nebo si taky někdy můžete udělat radost.

Popis

Velikost pánského trička s potiskem


Tričko s potiskem – volant Tatra 603

 

Kousek Československé automobilové historie na tričku. Volant z Tatry 603!

Automobilové motivy páníčkovi jdou. Nakreslil jich už opravdu spoustu. Rád kreslí auta, motorky, traktory a kombajny na zakázku pro jedince, instituce i firmy. Myslím, že je vidět, že ho baví kreslit stroje všeho druhu. Řekl bych, že je to tím, že se odmalička pohybuje v automobilovém prostředí. Ochomejtal se jako malý chlapec na různých závodech, výstavách i autosalónech. Konec konců bydlel jako malé štěňátko hned vedle staré závodní dráhy Masarykova okruhu. A jeho táta napsal mraky článků o autech do různých časopisů. A taky napsal několik knížek o automobilech, včetně Encyklopedie terénních automobilů která vyšla nakonec v obřím nákladu po celém světe. Takže vlastně můj páníček jde chtě, nechtě ve stopách jeho táty. Zajímavý.

 

 

 

Tatra 603

Tatra 603 je aerodynamická limuzína pro vyvolené. V době Československa tyto převážně černé vozy používali ředitelé velkých národních podniků, politici i tajné služby. Karoserii nakreslil český průmyslový návrhář a grafik František Kardaus (1908 – 1986), který také navrhl tvary ikonické tramvaje Tatra T3 se kterou se ještě můžeme stále svézt. Finální design Tatry 603 dovršil Zdeněk Kovář.

  • vyrobeno 20 422 kusů (1956 – 1975)
  • mezinárodní premiéra na zimní olympiádě v Cortina d’Ampezzo 1956
  • první sériový exemplář dostal prezident Antonín Zápotocký k narozeninám v prosinci 1956
  • velký zájem západních zemí o limuzíny nebyl příliš vyslyšen
  • první série měla tři hlavní reflektory pod společným krytem, nejdříve jednodílným, pak trojdílným
  • druhá série (1962) má jinou příď a čtveřici předních světlometů bez krytu
  • velice cenná sběratelská limuzína

 

 

Tričko s volantem z Tatry 603

Prodyšný obrázek na hebkém triku je autorská lineární kresba volantu Tatry 603. Páníček s mojí asistencí kreslí motiv a pak obrázek i vytiskne na tričko s na Vámi zvolený textil. Kousek tatrovky můžete mít na tričku. Triko s volantem zatím musí stačit. Čmuchám, čmuchám originální dárek pro milovníky automobilů. Haf!

 

 

 

 

Můžete si vybrat jakou barvu bude mít volant. Jestli bílou, nebo černou. Když do poznámky nenapíšete Vaše přání, tak nevadí. Použiju jednu ze dvou barev tak, aby vypadal obrázek na barevném textilu co nejlépe. Většinou to bude tak, jak je na obrázku.

 

 

 

 

 

Přeji všem mnoho šťastných kilometrů. Jezděte prosím opatrně. Lepší přijet pozdě než vůbec. 

 

Potřebujete vytisknout svůj vlastní motiv na tričko s autem nebo plecháček? Napište mi. Rád vám digitální kresbu na zakázku připravím. Potištěné předměty si můžete vyzvednout v centru Brna nebo nechat zaslat. Pokud si přejete nakreslit nebo digitálně vytisknout nějaký vlastní motiv na triko, nebo jiný textil od jednoho kusu, tak jsem tu pro Vás. Pro spolupráci mne můžete kontaktovat přímo zde na webu nebo se také můžete podívat na mé osobní webové portfolio Rybizovaovce

Pokud potřebujete expres tisk na počkání Vašeho motivu, není problém. Trička, hrnky a tašky tisknu již od jednoho kusu v centru Brna.

Další informace

Hmotnost 0,02 kg
Rozměry 32 × 25 × 1 cm
Velikost

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Barva

, , , , , , , , , , ,

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík