Měkkoučké dětské tričko s krátkým rukávem: mráček Srďáček

420 

Dětské moderní tričko s krátkým rukávem a originálním autorským potiskem. 

Materiál: 150g/m², 100% částečně česaná bavlna .,  Trička v odstínu šedý melír má jiné složení: 85% bavlna, 15% viskóza.

Popis trika:  jemně žebrovaný lem výstřihu s elastanem u krku, moderní tubusovitý tvar bez bočních švů.

Originální dětské tričko s potiskem je dostatečně odolné a prodyšné. Díky nižší gramáži je příjemně komfortní i v létě. Parádní na pro každodenní nošení i na doma. Tričko je skvělý, vtipný dárek k narozeninám nebo Vánocům. Nebo pro vaše kamarády, kteří mají děti. Nebo jako dárek od babičky a dědečka pro vnoučata.

Popis

Celobarevný potisk triček v Brně. Tabulka velikostí dětských triček.

 

Dětské triko je pohodlné a jemné na dotek.

 

Měkkoučké dětské tričko s krátkým rukávem. Na tričku s obrázkem je mráček Srďáček a je tuze spokojený a sladce spinká.

 

Veselý motiv dětského trička s krátkým rukávem. Na obrázku je usměvavý mráček který poklidně spinká. Jistě se mu něco hezkého zdá. Možná o sluníčku nebo o nějakém hezkém prožitku.  Třeba vycházce venku kde pofukoval příjemný čerstvý vítr bez kapek vody.

 

Autorská vektorová kresba roztomilého zasněného mráčku Srďáčku. Proč je můj mrak Srdíčkový? No přece proto, že z našeho mráčku Srďáčku vypadává pomaloučku ale bezustání pořádná dávka srdíček, lásky a něhy, která někdy dospělákům tolik chybí. Ještěže my psi, naštěstí lásku a něhu máme v sobě. A rádi se s naší pozitivní energíí podělíme s ostatními. Na světě je přece tak krásně a vesele. Moji páníčci a já svoji příjemnou energii šíříme pomocí naších tisků a triček. Je to naše cesta jak balancovat aby náš svět byl hezčím místem. Awww.

 

Měkkoučké dětské tričko je velice přijemné naopak. Vaše dítě jistě ocení. A vy také.

 

Tričko je perfektní na alternativní léčbu strachu z bouřek, blesků a hromů. Můžete totiž malého strašpytla uklidnit, že z našeho mráčku nikdy hromy a blesky nešlehají. Jen láska, klid a přírodní harmonie šetrného materiálu k přírodě. Bavlněné tričko pro děti je hebké na omak a je zdravotně nezávadné. Stejně jako inkoust potisku.

 

Měkkoučké dětské tričko s krátkým rukávem a autorským potiskem rozkošného lineárního mráčku který spinká jako budulínek. Heboučké dětské tričko s autorským potiskem je vhodné svým střihem pro holčičky i chlapečky. Mám nabídku krásných veselých barev.

 

 

Pokud potřebujete nakreslit vlastní domácí zvířátko jako motiv na tričko nebo jiný textil, napište mi. Připravím i ilustrace na zakázku pro Vaše projekty, třeba na webovou stránku. Tvorba a příprava digitální ilustrace k dtg tisku na zakázku.  

Pro spolupráci mne můžete kontaktovat přímo zde na webu, nebo se můžete podívat na mé osobní webové portfolio Rybizovaovce.

Další informace

Hmotnost 0,02 kg
Rozměry 32 × 25 × 1 cm
Věk

, , , , ,

Barva

, , , , , , , , , , , ,

Mohlo by se Vám líbit…

Mini Cart 0

Smutný košík